Σχολή Ασφαλούς Οδήγησης

Κέντρο Ασφαλούς Οδήγησης


Το Κέντρο Ασφαλούς οδήγησης - Driving Academy διαθέτει πολλά διαφορετικά modules (περιοχές εκπαίδευσης), το καθένα ειδικό για διαφορετικές ασκήσεις. Βασικό εργαλείο μας αποτελεί το ηλεκτρονικά ελεγχόμενο υπόγειο σύστημα διαβροχής της ασφάλτου. Με περισσότερα από εβδομήντα ειδικά υπόγεια μπεκ, οι υπεύθυνοι της Σχολής μπορούν να βρέχουν κάθε module ξεχωριστά ή να διαλέγουν εναλλαγή από στεγνή σε βρεγμένη άσφαλτο. Με πάχος νερού πάνω από 3 χλστ., δίνεται η δυνατότητα προσομοίωσης ολισθηρών και ακραίων συνθηκών με εξαιρετική ακρίβεια σε ένα ασφαλέστατο φυσικά περιβάλλον.

4 λωρίδες πλάτους 3,75 μέτρων και μήκους πάνω από 200 μέτρα

4 λωρίδες πλάτους 3,75 μέτρων και μήκους πάνω από 200 μέτρα. Οι λωρίδες μπορούν να είναι με στεγνή ή βρεγμένη άσφαλτο, συνολικά ή ανά δύο. Εκεί πραγματοποιούνται ασκήσεις όπως: φρενάρισμα πανικού, φρενάρισμα με αλλαγή κατεύθυνσης, απότομη αλλαγή λωρίδας, αποφυγή εμποδίου, σλάλομ, τεστ ταράνδου, δοκιμή επιτάχυνσης και φρεναρίσματος, j-turn, μανούβρα 360°, διπλή αλλαγή κατεύθυνσης κ.ά. Στο ίδιο μέρος γίνεται και η εκπαίδευση στα σύγχρονα συστήματα ασφαλείας και υποβοήθησης του οδηγού, όπως Emergency Assist, Lane Assist και Adaptive Cruise Control.

Skidpad Area

Skidpad Area. Ειδικά σχεδιασμένη περιοχή, η οποία περιλαμβάνει δύο κύκλους πρόσφυσης πλάτους 22 μ. Με δυνατότητα επιλογής στεγνού ή βρεγμένου οδοστρώματος, είναι η περιοχή όπου πραγματοποιούνται οι κυριότερες ασκήσεις δυναμικής του αυτοκινήτου και car control, όπως: υποστροφή, υπερστροφή, φρενάρισμα στη στροφή, έλεγχος σε αντίρροπες στροφές, figure of 8 drift, ασκήσεις initiation drift, parkour, δοκιμή κύκλου πρόσφυσης, κ.ά.

Parkour & handling course

 Parkour & handling course. Επιλογή έξι εναλλακτικών διαδρομών μήκους έως 600 μ. Σε αυτήν τη διαδρομή μπορεί να γίνει εκπαίδευση στην οδήγηση σε διαφορετικής δυσκολίας καμπές, στο σωστό φρενάρισμα, στην επιλογή γραμμών, στο line of vision, κ.ά. Μπορεί να πραγματοποιείται με βρεγμένη ή στεγνή άσφαλτο, ενώ ιδιαίτερα απαιτητική είναι και η μικτή διαδρομή με στεγνό και βρεγμένο και με ξαφνικές εναλλαγές πρόσφυσης. Η εταιρία μας διαθέτει ραντάρ ταχύτητας με οθόνες, ασύρματους αισθητήρες χρονομέτρησης και συστήματα καταγραφής οδήγησης (τηλεμετρία) για την καλύτερη παρακολούθηση των επιδόσεων και της προόδου των εκπαιδευόμενων.

Drift Course

Drift Course. Χώρος πολλαπλών διαδρομών σε βρεγμένη επιφάνεια. Οι πέντε διαφορετικές διαδρομές είναι ιδανικές τόσο για να εισαγάγουν στο μαγικό κόσμο του drift αρχάριους όσο και να ικανοποιήσουν προχωρημένους οδηγούς. Επίσης, είναι κατάλληλες για την εκμάθηση αγωνιστικών τεχνικών drift και twin drift.

Update cookies preferences