Σχολή Ασφαλούς Οδήγησης

Θωμάς Παπαπάσχος


 

 

 

 

 

 

 

 

 

CEO & COO 
Ο ιδρυτής της Driving Academy έχει εκπαιδεύσει οδηγούς σε διάφορες χώρες, όπως Αγγλία, Ουγγαρία, Ουκρανία, Μπαχρέιν, Αλβανία, Ισραήλ, Ρουμανία, Τουρκία, Βουλγαρία, Αυστρία, Γερμανία. 

Διαθέτει εμπειρία από το 1997, όταν ξεκίνησε να εργάζεται στο χώρο του Ειδικού Τύπου. Διατέλεσε σε σημαντικές θέσεις στα περιοδικά Power Techniques, EVO, CAR, όπου οδήγησε και δοκίμασε δεκάδες αυτοκίνητα. Επίσης, έλαβε μέρος σε σημαντικές σχολές, όπως η Guida di Sicura και το Bill Gwynne rally school.

Από το 2005 έως το 2010 σχεδίασε και διεύθυνε τη Live Arena του Motorshow live και συνεργάστηκε με οδηγούς όπως: Terry Grant, Team Orange, Yuha Kankunnen, Paul Swift, Diago Saito, κ.ά.

Το 2006 πέρασε επιτυχώς το “train the trainer” από τον Yasuzuki Kazama εντεταλμένο του πρωταθλήματος Drift της Ιαπωνίας, D1GP, ενώ το 2009 το “train the trainer” από Γερμανούς εκπαιδευτές του Audi Driving Experience.

To 2008 -2010 πέρασε τα στάδια της φημισμένης σχολής των Team Orange, όπου 2 από αυτά πραγματοποιήθηκαν στην πίστα Ebisu στην Ιαπωνία, ενώ παρακολούθησε και το σεμινάριο βαθμολογητών αγώνων drift του D1GP.

To 2011 έγινε chief instructor στο Volkswagen Driving Experience Greece.

Το 2014 πιστοποιήθηκε από τον ολλανδικό οργανισμό Cito & το Drivermetrics.

Η συνεργασία με την Drivetech International SA επέκτεινε περαιτέρω τις γνώσεις του, καθώς πέρασε εκπαίδευση master trainer.

Το 2019 έγινε επίσημος εκπαιδευτής του BMW Driving Experience (με παγκόσμια ισχύ), ύστερα από εκπαίδευση και εξετάσεις 15 ημέρων.

Το 2021 πέρασε επιτυχώς και το M performance level του BMW Driving Experience, επίπεδο εκπαιδευτών που διαθέτουν λιγότερο από 100 instructors σε όλο τον κόσμο.

Αγωνίζεται στο μηχανοκίνητο αθλητισμό από το 2003, κυρίως στο χώρο του drift, με αρκετές επιτυχίες εντός και εκτός Ελλάδος.

Από το 2012 στο τιμόνι του Silvia των 550 ίππων συμμετέχει σε αναβάσεις, αγώνες πίστας - time attack, ενώ έχει αγωνιστεί και σε χωμάτινο τερέν με αυτοκίνητα κατηγορίας Ν4.

Από το 2013 είναι precision driver σε ταινίες και διαφημιστικά με συμμετοχή σε πολλές και σημαντικές παγκόσμιες παραγωγές, ενώ από το 2019 είναι και Russian arm driver σε dynamic arm.

Update cookies preferences