Σχολή Ασφαλούς Οδήγησης

Εταιρικοί Στόλοι


Τα τροχαία ατυχήματα είναι πρώτα στη λίστα των εργατικών ατυχημάτων.

Στους ελληνικούς δρόμους, όπου το ρίσκο για life changing event είναι ιδιαίτερα μεγάλο, οι οδηγοί-εργαζόμενοι εταιριών κινδυνεύουν ακόμη περισσότερο.

Η πίεση των χρονοδιαγραμμάτων, οι πολλές ώρες καθημερινής οδήγησης και τα αυθημερόν ταξίδια, αλλά κυρίως η κόπωση και η πιεσμένη ψυχολογία τους κάνει πιο ευάλωτους από το μέσο οδηγό.

Η Driving Academy διαθέτει διαφορετικές μεθόδους, σεμινάρια και εργαλεία για τη λύση στο πρόβλημα αυτό.

Πιστοποιημένα διά ζώσης σεμινάρια στο Κέντρο Ασφαλούς Οδήγησης, on road training σε πραγματικές συνθήκες, online εργαλεία & e-learning modules, τηλεματικά συστήματα ανάλυσης επίδοσης οδηγών σε κινητά, διαλέξεις, βιωματικές δραστηριότητες και προσομοιωτές οδήγησης.

Διαθέτουμε σεμινάρια γνωριμίας για εξηλεκτρισμένα αυτοκίνητα (hybrid, plug-in hybrid & bev), καλύπτοντας την ανάγκη των εταιριών για μετασχηματισμό του στόλου τους σε αυτοκίνητα μειωμένων ρύπων και ηλεκτρικά.

Πραγματοποιούμε σεμινάρια εκπαίδευσης για οδήγηση, χρήση, φόρτιση και προγραμματισμό ταξιδιού, με Plug-in & ηλεκτρικά αυτοκίνητα για την ομαλή μετάβαση των συνεργατών σας από τα συμβατικά αυτοκίνητα ορυκτών καυσίμων στα αυτοκίνητα που χρειάζονται φόρτιση με ηλεκτρική ενέργεια.

Το σεμινάριο οικονομικής οδήγησης είναι πλέον ορόσημο της Driving Academy. Τα παγκόσμια ρεκόρ απλά επιβεβαιώνουν την αποτελεσματικότητα της εκπαίδευσής μας.

Έχουμε μακροχρόνιες συνεργασίες με την πλειονότητα της ελληνικής αγοράς σε πολυεθνικές και εγχώριες εταιρίες από όλους τους κλάδους. Επίσης, έχουμε αναλάβει την εκπαίδευση εταιριών και σε ευρωπαϊκό επίπεδο.

Με τις αποκλειστικές συνεργασίες μας με καταξιωμένους διεθνείς φορείς ασφαλούς οδήγησης, μπορούμε να προσφέρουμε αποτελεσματικές και κυρίως σύγχρονες λύσεις για κάθε απαίτησή σας.

 

Τα σεμινάρια Ασφαλούς και Οικονομικής οδήγησης μπορούν να πραγματοποιηθούν σε εγκαταστάσεις σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και Κρήτη. Το On road training σεμινάριο μπορεί να διεξαχθεί οπουδήποτε στην Ελλάδα.

Ασφαλής και οικονομική οδήγηση εταιρικών στόλων

Ασφαλής και οικονομική οδήγηση εταιρικών στόλων

Τα τροχαία ατυχήματα είναι πρώτα στην λίστα εργατικών ατυχημάτων. Το σεμινάριο ασφαλούς και οικονομικής οδήγησης μειώνει έμπρακτα έως και 30% τα ατυχήματα στις εταιρίες και ελαχιστοποιεί την κατανάλωσ...

Περισσότερα
Corporate Phev and Bev Training

Corporate Phev and Bev Training

 Η νομοθεσία επιβάλλει, το 25% των νέων αυτοκινήτων να είναι πλήρως ηλεκτρικά από το 2024. Η μετάβαση από τα ICE στα BEV δεν είναι εύκολη και περιέχει 5 προβλήματα. Χρειάζεται εκπαίδευση, γνώση και ει...

Περισσότερα
Fleet Driver Risk Index and E-learning

Fleet Driver Risk Index and E-learning

Αξιολόγηση και εκπαίδευση οδηγών με τα πιο σύγχρονα ηλεκτρονικά εργαλεία, φορέων του εξωτερικού. Επιλογή από 24 e-learning modules για αναλυτική και seasonal εκπαίδευση...

Περισσότερα
Corporate On Road Training

Corporate On Road Training

Η συνοδευτική οδήγηση & το comentary driving με εκπαιδευτή σε κανονικές συνθήκες στο δρόμο είναι η ολοκλήρωση της ασφαλούς οδήγησης. Το σκανάρισμα των συνθηκών, η αναγνώριση των κινδύνων, το διάβα...

Περισσότερα
Online Lectures και Βιωματικές Δραστηριότητες

Online Lectures και Βιωματικές Δραστηριότητες

Μεγάλη ποικιλία σε σεμινάρια, ομιλίες και Ιnteractive online menti τεστ που διεξάγουμε σε online πλατφόρμες, όπως Zoom, Teams. Οδήγηση σε υπερσύγχρονους προσομοιωτές οδήγησης, και βιωματικές δραστηριό...

Περισσότερα
Update cookies preferences