Σχολή Ασφαλούς Οδήγησης

Online Lectures και Βιωματικές Δραστηριότητες


Οι βιωματικές εμπειρίες ασφαλούς οδήγησης είναι ένα ωραίο ad on σε events ή εξειδικευμένες εκπαιδεύσεις σε μεγάλες ομάδες εργαζομένων.

Δημιουργούν με ευχάριστο και γρήγορο τρόπο awareness, ενώ περνούν τα σωστά μηνύματα ασφαλούς, υπεύθυνης και οικονομικής οδήγησης.

Ενισχύστε την ασφάλεια της εταιρίας σας με ένα εύκολο, γρήγορο και οικονομικό τρόπο σε όλους τους εργαζόμενους.

Τα τροχαία ατυχήματα είναι πρώτα στη λίστα εργατικών ατυχημάτων και η μετακίνηση από και προς το γραφείο είναι μέρος της εργασίας των εργαζομένων σας.  

 

Διά ζώσης και online ομιλίες

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Διαθέτουμε μεγάλη ποικιλία σεμιναρίων, τα οποία μπορούν να προσαρμοστούν χρονικά και θεματικά στις ανάγκες σας. Θέματα όπως εποχική ενημέρωση, γενικές αρχές ασφαλούς οδήγησης, awareness στους κινδύνους της οδήγησης είναι μερικά από τα πιο συνηθισμένα.Τα σεμινάρια μπορούν να πραγματοποιηθούν σε όλες τις δημοφιλείς online πλατφόρμες, όπως Zoom, Teams και Webex.

Το interaction και η αποτελεσματικότητα είναι προτεραιότητά μας στα online σεμινάρια. Γι’ αυτό τα συμπληρώνουμε με custom διασκεδαστικά και αποτελεσματικά interactive online menti τεστ πολλαπλών ερωτήσεων.

 

 

Προσομοιωτής οδήγησης
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ο υπερσύγχρονος ρεαλιστικός προσομοιωτής οδήγησης είναι η πιο crowd attractive δραστηριότητα. 

Ο προσομοιωτής τελευταίας τεχνολογίας με το καλύτερο hardware & software, μπορεί να δώσει την ευκαιρία στους συμμετέχοντες να οδηγήσουν διαφορετικά αυτοκίνητα, ποικιλία δρόμων και το κυριότερο σε δύσκολες και επικίνδυνες καιρικές συνθήκες, χωρίς βεβαίως κανένα ρίσκο στην εκπαίδευση. 

Σημαντικό είναι ότι διαθέτουμε πλήρη προσομοίωση του virtual Κέντρου Ασφαλούς Οδήγησης της Driving Academy, τις πραγματικές μας εγκαταστάσεις στον εικονικό κόσμο, όπου μπορούμε να κάνουμε τις ασκήσεις ασφαλούς οδήγησης σε virtual περιβάλλον.  

Τα specs του προσομοιωτή είναι:

  • RIG αλουμινίου σε πραγματικές διαστάσεις θέσης οδήγησης, με ρυθμιζόμενο κάθισμα, πεντάλ για ύψη οδηγών από 1.20 έως 1.95 cm. 
  • Direct drive σύστημα τιμονιού, με ροπή έως 18Nm
  • 3 πεντάλ υδραυλικά, με Load cell πλήρως ρυθμιζόμενα σε δύναμη και καμπύλες λειτουργίας για ρεαλιστική αναπαραγωγή αυτοκινήτων 
  • 3 οθόνες curved 32 ιντσών 244hz, υψηλής ανάλυσης, που δημιουργούν ενιαίο οπτικό πεδίο 170 μοιρών. 
  • Επιλογή χειροκίνητου κιβωτίου 6 ή 7 σχέσεων ή αυτόματο κιβώτιο με paddles πίσω από το τιμόνι. 
  • Πλήρης τηλεμετρία για αξιολόγηση επιδόσεων και αντανακλαστικών οδηγού
     

Ιmpaired Goggles

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Βιωματικές δραστηριότητες με Ιmpaired Goggles (γυαλιά προσομοίωσης μέθης και κόπωσης). Η δραστηριότητα κατά την οποία αντιλαμβανόμαστε τις επιδράσεις της μέθης, του ποσοστού αλκοόλ στο αίμα (BAC) και της υπνηλίας. 

Επιλογή από 3 διαφορετικά Goggles, με σκοπό να εντοπίσουμε και να κατανοήσουμε τις διαφορές και τις επιπτώσεις σε διαφορετικά επίπεδα BAC & Υπνηλίας ή το συνδυασμό τους. 

Update cookies preferences