Αρχική

Εγκαταστάσεις

Σεμινάρια

Corporate Training

Καθηγητές

Τί μας είπαν οι συμμετέχοντες

Total Event Solutions

gr flag uk flag

ΘΩΜΑΣ ΠΑΠΑΠΑΣΧΟΣ - ΙΔΡΥΤΗΣ / ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ
Ο Θωμάς Παπαπάσχος όπως και οι υπόλοιποι εκπαιδευτές της σχολής είναι ένας άνθρωπος με μεγάλη εμπλοκή στα αυτοκινητικά δρώμενα! Πρωτοπόρος και πλοιγός έχει βάλει τη σφραγίδα του στα καλύτερα περιοδικά αυτοκινήτου της Ελλάδας για σειρά ετών, έχει εμπλακεί με τους αγώνες είτε σαν αγωνιζόμενος, κριτής αλλά και οργανωτής, ενώ διατηρεί τη θέση του σύμβουλοιυ επι θέματα DRAGSTER και DRIFT στην ΟΜΑΕ. Ακόμα, είναι ο εμπνεστής της γνωστής Live Arena που κάθε χρόνο καθηλώνει τους θεατές! Θα τον βρείτε σε κάθε μάθημα της σχολής να εξηγεί και να προβληματίζεται μαζί με τους μαθητές, ενώ λατρεύει τις ερωτήσεις!

 

1instructors

ΙΟΡΔΑΝΗΣ ΚΟΝΙΑΝΟΣ -ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΣ


Ο Ιορδάνης Κονιανός είναι εκπαιδευτής και συνιδιοκτήτης της Driving Academy ενώ έγινε γνωστός για την τολμηρή του οδήγηση και το πρωτοποριακό για την εποχή twin drifting θέαμα που πρόσφερε στους αγώνες. Η αγάπη του για ότιδήποτε έχει ρόδες, η αυτοκινητική του κουλτούρα και η ψυχική του ηρεμία είναι τα καλύτερα συστατικά για τον τέλειο καθηγητή! Η ήρεμη δύναμη της σχολής, μεταδίδει τα μυστικά της οδήγησης με τον πλέον κατανοητό τρόπο! Είναι παντρεμένος με ένα παιδί.

2instructorscopy

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΧΑΤΖΗΤΟΛΙΟΣ-ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΣ


Ο Δημήτρης Χατζητόλιος έχει διατελέσει συντάκτης περιοδικών αυτοκινήτων και αρχισυντάκτης του περιοδικού EVO ενώ έχει εμπλακεί για σειρά ετών με τους αγώνες καρτ. Γνώστης του αυτοκινήτου που θυμίζουν εγκυκλοπαίδεια, λατρεύει την πίσω κίνηση αλλά είναι ταγμένος στη θάλασσα. Μοιράζει το χρόνο του στο τιμόνι γρήγορων σκαφών και ταχύτατων αυτοκινήτων αλλά είναι πολύ υπομονετικός με τους μαθητές του! Χαμογελάει κρυφά όταν ξεχωρίσει κάποιο ταλέντο ανάμεσα τους!
3instructorscopy

ΓΙΑΝΝΗΣ ΤΣΙΓΚΡΗΣ-ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΣ


 Ο Γιάννης Τσιγκρής εκτελεί χρέη δημοσιογράφου ειδικού τύπου τα τελευτάια 17 χρόνια, έχει γράψει σε πολλά περιοδικά και site ενώ θα έλεγες οτι πραγματικά έχει οδηγήσει τα πάντα! Επιθετικός οδηγός, έχει γίνει γνωστός για το ειδικό στύλ οδήγησης του και έχει "στήσει" τις καλύτερες ακραίες φωτογραφίες που έχουμε δεί σε περιοδικό! Αγαπάει τα πισωκίνητα και δεν θα αφήσει μπροστοκίνητο χωρίς να το "δαμάσει", αλλά θα σε κερδίσει με το χαμόγελο του, ενώ η μεταδοτικότητα του θα σε κάνει να τον ρωτήσεις τα πάντα για την τεχνική της γρήγορης οδήγησης!
4instructorsc1opy

ΝΙΚΟΛΑΣ ΠΑΠΑΠΑΣΧΟΣ-ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΣ


 Ο Νικόλας Παπαπάσχος είναι ο μικρότερος της παρέας αλλά έχει εντυπωσιάσει με την τεχνική του στην οδήγηση αλλα και τις γνώσεις του γύρω απο το αυτοκίνητο! Έχει εμπλακεί με την οδήγηση κάρτ αλλά όπως και ο μεγάλος του αδερφός, το άφησαν για το Drifting. Fan των μεγάλων groupB και του μύτι τακούνι στυλ μπορεί να σου απαντήσει με ευγένεια σε οτιδήποτε σκεφτείς και είναι πάντα πρόθυμος να δείξει!
5instructorscopy

ΤΑΚΗΣ ΣΚΑΛΤΣΑΣ-ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΣ


Ο Τάκης Σκαλτσάς είναι γνωστός για την αγωνιστική του δράση ενώ έχει συνδέσει το όνομα του με την θρυλική ανάβαση της Ριτσώνας. Δραστήριος όσο δεν πάει και με άπειρες εμπειρίες να διηγηθεί έχει φάει το αυτοκίνητο "με το κουτάλι".Με συνεχόμενη εμπλοκή για πάνω απο 25 χρόνια με τους αγώνες είναι ο πλέον κατάλληλος να σου απάντησει και να σου μάθει τα μυστικά της αγωνιστικής οδήγησης!
6instructors_copy
Comodo SSL