Αρχική

Εγκαταστάσεις

Σεμινάρια

Corporate Training

Καθηγητές

Τί μας είπαν οι συμμετέχοντες

Total Event Solutions

gr flag uk flag

slider2

H Driving Academy έχει μεγάλη πείρα στην εκπαίδευση των στελεχών μεγάλων εταιριών. Οι σημερινές απαιτήσεις και συνθήκες κυκλοφορίας, καθιστούν απαραίτητη την σύγχρονη εκπαίδευση των οδηγών για την μέγιστη ασφάλεια στις καθημερινές και όχι μόνο συνθήκες. Η αμυντική, ασφαλή καθημερινή οδήγηση, είναι κατάλληλη για όλες τις ηλικίες και τους οδηγούς.

 

Τα σεμινάρια μας εκπληρώνουν τις απαιτήσεις του ΟΑΕΔ, για επιδοτούμενα σεμινάρια, ενώ μπορούν να διαμορφωθούν σύμφωνα με ανάγκες της κάθε εταιρίας. Από απλή μετακίνηση σε αστικό περιββάλον, οδήγηση μεγάλων αποστάσεων, οδήγηση σε επικίνδυνες συνθήκες, οδήγηση εκτός δρόμου, οδήγηση μεγάλων οχημάτων, διαθέτουμε το κατάλληλο σεμινάριο.

Η Driving Academy διαθέτει 14 αυτοκίνητα με εξοπλισμό καταγραφής εικόνας, όπου μπορούν να εξυπηρετήσουν κάθε απαίτηση και σεμινάριο.

 

Η μεθοδολογία μας διδάσκει τα μυστικά της σωστής και ασφαλούς οδήγησης,προσφέροντας τα απαραίτητα εφόδια στον οδηγό, βελτιώνουμε την αντίληψή του, τις ικανότητές του και τελικά την οδική του συμπεριφορά. Εκπαιδεύουμε τους οδηγούς στα σύγχρονα συστήματα ασφαλείας (ABS, ESP, EBD) και στην κατανόηση της δυναμικής συμπεριφοράς ενός αυτοκινήτου: στο πώς φρενάρουμε και πώς στρίβουμε σωστά και με ασφάλεια, καθώς στο πώς οδηγούμε πιο ομαλά και πιο ποιοτικά κάνοντας λιγότερες κινήσεις.


Εξαιρετική βαρύτητα δίνουμε και στο νέο σύγχρονο τρόπο μετακίνησης, την οικονομική οδήγηση. 

Μέσα από την εξειδικευμένη μεθοδολογία ρίχνουμε έμπρακτα την κατανάλωση κάθε οδηγού από 0,5 - 5lt/100km, ανάλογα με το προσωπικό του στυλ και το όχημα που οδηγάει. Μία τέτοια μείωση στην κατανάλωση εξοικονομεί ετησίως ανα οδηγό από 130 - 1300 ευρώ (για 15.000 χλμ ανα έτος), ενώ βοηθάει σημαντικά το περιβάλλον κάθώς μειώνει δραματικά τα CO2 ανά χιλιόμετρο.


Τα σεμινάρια μας είναι επιδοτούμενα, καθώς εντάσσονται στην εγκύκλιο ΛΑΕΚ 0,45%, που αφορά προγράμματα επαγγελματικής εκπαίδευσης και κατάρτισης των εργαζομένων σε εταιρείες.

 

corporate1_th

corporate2_th

corporate3_th


Comodo SSL