Σχολή Ασφαλούς Οδήγησης

Εταιρικό Προφίλ


H Driving Academy ιδρύθηκε το 2006 και αποτελεί την πιο ολοκληρωμένη ελληνική σχολή ασφαλούς, οικονομικής, τεχνικής και advanced οδήγησης.

Διαθέτει το μοναδικό στην Ελλάδα, κατασκευασμένο με ευρωπαϊκές προδιαγραφές, Κέντρο Οδικής Ασφάλειας, δηλαδή ειδικά διαμορφωμένο χώρο για εκπαίδευση οδηγών.

Οι εγκαταστάσεις μας στο Markopoulo Park, έκτασης 35 στρεμμάτων, πληρούν ευρωπαϊκές προδιαγραφές, είναι ιδανικές για την ασφαλή και επιτυχημένη διεξαγωγή των σεμιναρίων μας και εκεί μπορούν να πραγματοποιηθούν περισσότερες από 50 διαφορετικές ασκήσεις.

Όραμά μας είναι να συμβάλλουμε στην ουσιαστική μείωση των τροχαίων ατυχημάτων. Η παγκόσμια στατιστική ανακοινώνει ότι κάθε 30 δευτερόλεπτα χάνει τη ζωή του ένας άνθρωπος από τροχαία ατυχήματα. Αυτό είναι μη αποδεκτό από τη φιλοσοφία μας, ενώ δε συμβαδίζει ούτε με την εξέλιξη της σύγχρονης κοινωνίας.

Εκπαιδεύουμε οδηγούς να διαθέτουν σωστή αντίληψη και αυξημένες ικανότητες για να διαχειριστούν το ρίσκο της οδήγησης σε πρακτικό επίπεδο, την αξία της σωστής εκτίμησης των συνθηκών του δρόμου, καθώς και των δυνατοτήτων των αυτοκινήτων που οδηγούν. Οδηγούς που μπορούν να αποτρέψουν το ατύχημα, αλλά και να αντιδράσουν σωστά σε μία δύσκολη και επικίνδυνη κατάσταση, ικανότητες που δεν αποκτούνται από το δίπλωμα οδήγησης.

Μαθαίνουμε στους εκπαιδευόμενους την οδήγηση των σύγχρονων αυτοκινήτων με συστήματα ασφαλείας (ABS – ESP, κ.λπ.) και ADAS, αλλά και τον έλεγχο του αυτοκινήτου, χωρίς την παρουσία αυτών, σε ακραίες και γλιστερές συνθήκες. Τέλος, εκπαιδεύουμε οδηγούς σπορ και αυτοκίνητων ιδιαίτερων απαιτήσεων, η οδήγηση των οποίων χρειάζεται μεγαλύτερη γνώση και αυξημένες ικανότητες.

Η εκπαίδευσή μας προωθεί την ασφάλεια και τον πολιτισμό στο δρόμο, αλλά και τη διασκέδαση και την ευχαρίστηση της οδήγησης σε ελεγχόμενους χώρους και πίστες. 

H εμπειρία, η εξειδικευμένη γνώση και η μεταδοτικότητα των πιστοποιημένων εκπαιδευτών της Driving Academy, το πάθος, η υλικοτεχνική υποδομή και κυρίως η μοντέρνα -πιστοποιημένη από φορείς του εξωτερικού- ειδικευμένη μεθοδολογία της Driving Academy είναι οι παράγοντες που εγγυώνται την επιτυχία της εκπαίδευσης.

Διαθέτουμε 9 διαφορετικά σεμινάρια, με 24 επίπεδα εκπαίδευσης, ικανά να καλύψουν κάθε απαίτηση και ανάγκη των πελατών μας.

Επίσης, διαθέτουμε 360 λύσεις για εκπαιδεύσεις εταιρικών στόλων, τόσο διά ζώσης όσο και online & e-learning. Αναλαμβάνουμε εκδηλώσεις αυτοκινήτου, test drive events, media launches, roadshows, όπως και Sales launch training σε στελέχη της αγοράς Αυτοκινήτου.

Διαθέτουμε εξειδικευμένα σεμινάρια για Hybrid, Plug-in και BEV (Battery Electric Vehicles), δηλαδή τη νέα γενιά εξηλεκτρισμένων αυτοκινήτων. Εκπαιδεύουμε τους πελάτες μας για τις τεχνολογίες, την ειδική οδήγησή τους στην πόλη και εκτός αυτής, τον τρόπο χρήσης τους, καθώς και τον τρόπο φόρτισης και τον προγραμματισμό ταξιδιών με αυτά.

Η κατάκτηση πολλαπλών διακρίσεων, με κορυφαία τα 2 ρεκόρ Guinness, αλλά και οι μακροχρόνιες συνεργασίες μας με τις μεγαλύτερες πολυεθνικές εταιρίες, είναι η εγγύηση για τις υπηρεσίες μας.

Update cookies preferences