Σχολή Ασφαλούς Οδήγησης

Εκπαίδευση Ice Drift, στην Σουηδία 2022 (+video)


Για ακόμη μία χρονιά ολολκληρώθηκε η ετήσια εκπαίδευση, στην ειδικά διαμορφωμένη πίστα, στην παγωμένη λίμνη του Rockbanas της Σουηδίας. 

15 συμμετέχοντες απόλαυσαν τα μοναδικά τοπία, μία εμπειρία ζωής, οδηγώντας στο όριο, πισωκίνητα αυτοκίνητα σε ειδικά διαμορφωμένες πίστες 6 χιλιομέτρων.

Η εκπαίδευση του πιο ακραίου control αυτοκινήτου, εκτός από χρήσιμη και αποδοτική, είναι και απόλυτα διασκεδαστική. Ατελείωτες πλαγιολισθήσεις, με 3η και 4η ταχύτητα, εύρεση ιδανικων γραμμών στον πάγο και οι απαραίτητοι χειρισμοί από τον οδηγό, για να μετατρέψουν το φαινομενικά τρομακτικό τοπίο οδήγησης, σε απόλυτη εμπειρία και έλεγχο του αυτοκινήτου. Το φιλόξενο cottage δίπλα στην πίστα και το νυχτερινό bbq είναι ο καλύτερος επίλογος. Το hospitality, το τοπικό φαγητό και η ζωή σε θερμοκρασίες κάτω του 0, συμπληρώνουν την εμπειρία.

Σημαντικό παράγοντα παίζει και η καθημερινή οδήγηση σε μόνιμα χιονισμένους δρόμους, όπου ο οδηγός εξικοιώνεται σε τέτοιες δύσκολες συνθήκες, μαθαίνει την σπουδαιότητα των κατάλληλων ελαστικών και της σωστής επιλογής και προετοιμασίας αυτοκινήτου. 

 

   

Update cookies preferences