Σχολή Ασφαλούς Οδήγησης
Foundation Level

Foundation Level


Σεμινάριο που απευθύνεται σε επαγγελματίες οδηγούς - σοφέρ και συνοδούς, με αποστολή την ασφαλέστερη μετακίνηση προσώπων. Κατάλληλο και για τις ιδιαιτερότητες των θωρακισμένων οχήματων.  

 

Η αποστολή της μετακίνησης σημαντικών προσώπων είναι μία πολύ υπεύθυνη και πολύπλοκη διαδικασία. 

Το ρίσκο της καθημερινής οδήγησης γίνεται μεγαλύτερο καθώς η πίεση και τα χρονοδιαγράμματα είναι αυξημένα. 

Η οδήγηση σε πομπή, ο έλεγχος της διαδρομής, οι ενναλάκτικές διαδρομές, η επιτήρηση των ατόμων και των αυτοκινήτων, πρέπει να τηρούν διαδικασίες και αυτηρούς κανόνες. 

Η ασφάλεια δεν μας χαρίζεται και είναι μία συνεχή και επίπονη διαδικασία. Η πρόληψη και η σωστή προετοιμασία είναι το 95% της ασφάλειας.  

Το ρίσκο της επίθεσης όμως είναι πιθανό και είναι ένας ακόμη παράγοντας που απαιτεί οδηγό με εξιδεικευμένη εκπαίδευση, ώστε να μπορεί με ψυχραιμία και ικανότητα, να αντιδράσει σε τέτοιες δύσκολες καταστάσεις.  

Επίπρόσθετα η οδήγηση θωρακισμένων οχημάτων, με το αυξημένο βάρος και εξειδικευμένα συστήματα ασφαλείας είναι ένας ακόμη παράγοντας που κάνει την εκπαίδευση τέτοιων οδηγών, απαραίτητη.  

Το σεμινάριο περιλαμβάνει θεωρητική ανάλυση αλλά κυρίως πολύωρη πρακτική εκπαίδευση στο Κέντρο Ασφαλούς Οδήγησης και στο πραγματικές συνθήκες στο δρόμο. 

 

Το σεμινάριο διαρκεί 1 ή 2 ημέρες, ανάλογα με τον αριθμό των ατόμων. 

 

Στο τέλος του σεμιναρίου παραδίδεται βεβαίωση παρακολούθησης και ανάλυση επιδόσεων του κάθε οδηγού.  

 

Το σεμινάριο πραγματοποιείται με κράτηση θέσης, κάθε ημέρα εκτός Κυριακής. Για κράτηση πατήστε: Κλείστε Θέση | Σχολή Ασφαλούς Οδήγησης | Κέντρο Ασφαλούς Οδήγησης

Μέγιστος αριθμός συμμετεχόντων ανά ημέρα: 4

 

Update cookies preferences